Ce s-a întâmplat cu 2300 de carduri de sănătate din Dâmboviţa

Ce s-a întâmplat cu 2300 de carduri de sănătate din Dâmboviţa

Acestea aparţin, de regulă, asiguraţilor care nu sunt înscrişi la medicii de familie

2300 de carduri de sănătate au fost returnate la Casa de Sănătate Dâmboviţa. Procesul de emitere a cardurilor de sănătate este unul continuu, pentru că cetăţenii îşi schimbă calitatea de asigurat.

Acestea aparţin, de regulă, asiguraţilor care nu sunt înscrişi la medicii de familie.
 
Asiguraţii care nu au card emis beneficiază de servicii medicale, pentru că furnizorii de servicii au obligaţia să verifice platforma informatică şi astfel serviciile se validează şi se decontează de Casa de Sănătate.
 
"La sediul CJAS Dâmboviţa se regăsesc în acest moment 2300 de carduri, returnate de către Compania de Poştă, şi în general aceste carduri sunt ale asiguraţilor care nu sunt înscrişi la medicii de familie. Noi am realizat o procedură, la nivel local şi am distribuit cardurile prin medicii de familie, care au acceptat acest lucru, iar aceştia le-au distribuit către asiguraţii care erau înscrişi pe lista dumnealor de asiguraţi", a declarat ec. Niculina Sandu, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, potrivit jurnaldedambovita.ro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările