Ce puteţi să faceţi pentru a mări viteza de operare a browserului Google Chrome

Ce puteţi să faceţi pentru a mări viteza de operare a browserului Google Chrome

Dacă utilizaţi Google Chrome de ceva vreme este posibil să credeţi că browserul şi-a pierdut „fineţea” de altădată şi acum funcţionează extrem de lent. Iată cum puteţi recupera din viteză.

Nimeni nu îşi doreşte un calculator leneş, dar nici un browser care îţi dă răspuns la o căutare peste secunde bune de aşteptare.  
 
Primul pas este să reporniţi browserul.  
 
În cele din urmă, utilizatorii Windows ar trebui să execute o scanare rapidă a sistemului pentru malware utilizând scanerul încorporat Google Chrome. După aceasta, tot din setări puteţi da un „clean” istoricului de căutare şi a tuturor fişierelor reţinute.
 
Desigur, puteţi opta pentru o altă variantă de browser, cum ar fi Brave.
 
Browserul Brave a fost dezvoltat de Brave Software cofondat de Brendan Eich (CEO) şi Brian Bondy (CTO) în 2016. Pe atunci, avea doar o funcţie de blocare a anunţurilor, dar compania a promis că va aduce noi funcţii care vor proteja confidenţialitatea utilizatorului.
 

VIDEO: youtube / Hashoshi
 
Viteza unui browser poate varia în funcţie de caracteristicile de securitate şi confidenţialitate. Site-urile încărcate cu multe bannere, ferestre de tip pop-up şi trackere publicitare pot încetini browserele pe măsură ce dispozitivul pe care îl utilizaţi se străduieşte să proceseze o mulţime de date. În timp ce extensiile de blocare a reclamelor sunt disponibile pentru Firefox şi Chrome, Brave este construit pentru a rula aceste funcţii în mod implicit.
    

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: