Cele două schimbări radicale ale stilului de viaţă necesare pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

Cele două schimbări radicale ale stilului de viaţă necesare pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

FOTO: prevention.com

Spcialiştii spun că putem scăpa de grăsimea de pe abdomen doar recurgând la două schimbări radicale ale stilului de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este din ce în ce mai greu să scapi de grăsimea de pe burtă odată cu înaintarea în vârstă, dar, cu o îndrumare adecvată şi puţină motivaţie, puteţi crea un metabolism puternic ce vă va transforma corpul, potrivit prevention.com.
 
Persoanele care doresc să scape de grăsimea din zona abdominală trebuie să limiteze consumul alimentelor nesănătoase şi să compenseze prin introducerea în alimentaţia zilnică a fructelor şi legumelor proaspete şi a sucurilor stoarse în casă şi care ajută la reglarea digestiei.
 
Pasul 1: începeţi cu mişcarea 
 
„Cheia succesului, chiar dacă faceţi exerciţii fizice, este consecvenţa”, spune Sarah Kusch, creator of „The Toning Transformation”.
 
"Ai nevoie de un plan simplu care să înceapă lent, să se construiască pe măsură ce devii mai puternic şi să nu necesite mult timp sau efort".
 
Tot ce trebuie să faceţi este să lucraţi timp de aproximativ 20 de minute simultan, folosind rutine pe care le puteţi ajusta la nivelul vostru de fitness. 
 
Pasul 2: Mâncaţi sănătos 
 
Optaţi pentru alimente întregi (fructele şi legumele proaspete, cerealele integrale şi proteinele slabe precum păsările de curte, peştele şi lintea) şi evitaţi cât mai multe alimente procesate. 
 
Când mănânci astfel, îţi vei umple automat farfuria cu alimente bogate în nutrienţi care stimulează energia, construieşti muşchi şi combaţi inflamaţiile provocatoare de boli, subliniază Kusch. 
 
De asemenea, vei tăia zahărul cât mai mult şi vei tăia, astfel, şi calorii în plus.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: