Caz incredibil. Un bărbat şi-a violat băiatul, neştiind că este al lui. Minorul de 8 ani este născut după ce suspectul a făcut sex cu propria soră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de viol, faptă săvârşită în anul 2014. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 34 de ani, din Priboiu, bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

Potrivit Poliţiei, în perioada ianuarie-iunie 2014, „prin constrângere şi profitând de imposbilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat un băit minor, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el”.

Mai mult, oamenii legii au stabilit că băiatul ar fi copilul său, născut în urma raporturilor sexuale pe care suspectul le-a întreţinut cu sora sa. 

„Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea şi supravegherea procurorului de caz.

Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.

„De asemenea, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au descins la locuinţa acestuia. În urma percheziţiei domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite