Cât a riscat un bărbat pentru nici un metru cub de lemne. Ordonanţa militară i-a agravat situaţia

Cât a riscat un bărbat pentru nici un metru cub de lemne. Ordonanţa militară i-a agravat situaţia

FOTO: Arhivă

Un bărbat de 38 de ani, din Dâmboviţa, a fost sancţionat de poliţişi pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar măsurile luate împotriva sa au fost înăsprite de Ordonanţa Militară.

„Un bărbat de 38 de ani, a fost depistat în timp ce transporta cu un atelaj hipo, pe raza localităţii I.L. Caragiale, cantitatea de 0.70 m3 material lemnos fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Acesta a fost sancţionat contrvenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat şi predat unui ocol silvic”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
De asemenea, cel în cauză a fost sancţionat şi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: