Cât riscă să stea la închisoare tânărul care a spart mai multe magazine în Târgovişte

Cât riscă să stea la închisoare tânărul care a spart mai multe magazine în Târgovişte

Tânărul care a spart mai multe agenţii de turism şi magazine din Târgovişte a declarat că s-a aflat sub influenţa drogurilor atunci când a comis faptele.

Poliţiştii din Târgovişte au reuşit să pună mâna pe bărbatul de 26 de ani care a comisa fapteel la începutul săptămânii.
 
În numai câteva ore, suspectul a dat buzna în trei agenţii de turism şi în mai multe magazine, de unde a plecat cu bani, un laptop şi un telefon, lăsând în urmă un prejudiciu de peste 5.000 de lei.
 
Bărbatul a recunoscut faptele şi a declarat că, în momentul în care a comis furturile, era sub influenţa unor substanţe interzise.
 
Tânărul este recidivist şi riscă să îşi piardă libertatea pentru următorii cinci ani.
 
„Aveam nevoie de bani. Nu ştiu câte magaine am spart. M-am drogat cu banii. Sunt dependent. Nu e prima oară. Am mai spart şi în trecut magazine. Mai mult ca sigur o să fiu arestat. Asta îmi doream. Îmi place la puşcărie”, a declarat tânărul de 26 de ani.
 
Practic, suspectul a luat la rând magazinele şi a furat toţi banii pe care i-a găsit.
 
„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Târgovişte l-au prins pe principalul bănuit de comiterea celor patru tentative de furt şi a celor şase  infracţiuni de furt calificat, faptele fiind comise în noaptea de 3 spre 4 noiembrie. De asmenea, bărbatul este bănuit de comiterea a cinci infracţiuni de furt şi a două tentative de furt în noaptea de 20 spre 21 octombrie, tot pe raza Municipiului Târgovişte”, a precizat Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.
 
Surse judiciare au declarat că tânărul are la activ şi alte furturi, fiind cercetat şi în alte dosare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: