Carpatcement a lansat un nou produs în portofoliul său: cimentul Z100

Carpatcement a lansat un nou produs în portofoliul său: cimentul Z100

Carpatcement a lansat un nou produs în portofoliul său: cimentul Z100

Începând cu luna aprilie, Carpatcement vine în întâmpinarea clienţilor cu un nou tip de ciment pentru zidărie şi tencuială care completează necesităţile şi aşteptările clienţilor. Noul ciment Z100, specializat şi aditivat, este cel mai nou produs ce intră în gama de cimenturi Carpatcement.

 
Z100 vine cu promisiunea nu doar a calităţii nemţeşti, ci şi a suportului tehnic acordat clienţilor pentru o construcţie durabilă. Cimentul pentru zidărie şi tencuială Z100 este fabricat într-o instalaţie complet nouă, automatizată, rezultat al accesării de fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial ”Creşterea Competitivităţii Economice” (POSCCE) 2007 – 2013. Pentru acest produs, Carpatcement a finalizat în decembrie 2013, la fabrica de la Fieni, noua linie de producere şi expediţie de cimenturi speciale. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 15 milioane de lei.
 
Astfel, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la fondarea fabricii din Fieni, Carpatcement lansează cimentul special Z100. Acesta completează şi diversifică gama de produse având o calitate superioară şi certificare conform standardelor europene.
 
„Fieni este locul în care am început cariera profesională  şi în care funcţionează cea mai veche fabrică de ciment din România. Ca şi mine, mulţi dintre colegii mei ne aflăm deja la a treia generaţie de cimentişti, iar aniversarea a 100 de ani de ciment la Fieni este un moment deosebit de important atât pentru noi, cât şi pentru întreaga comunitate. Aşadar, Carpatcement sărbătoreşte şi marchează acest moment aniversar prin lansarea cimentului special Z100, dedicat „Meseriaşului din Carpaţi”, a declarat Florian Aldea, Preşedinte - Director General al Carpatcement Holding.
 
Livrarea produsului Z100 se face din toate cele trei fabrici ale Carpatcement: Chişcădaga, Taşca şi Fieni. Elementul inovator al cimentului Z100 este aditivul specializat, cu dublu rol: plastifiază şi antrenează aerul din masa cimentului, eliminând astfel necesitatea utilizării varului.
 
Z100 este Liantul din Carpaţi, un produs românesc dedicat meşterilor români, pe care îi respectă pentru felul lor original de a fi şi de a-şi face treaba: ştiu prea bine ce au de făcut şi nu au nevoie de lecţii, nu lasă pe nimeni nerezolvat, se descurcă în orice situaţie, fac să fie bine, să fie toată lumea mulţumită. Toate aceste calităţi se regăsesc într-un personaj care reprezintă tot ce a dat piaţa de construcţii de la noi mai bun: Meseriaşul din Carpaţi, pe care îl onorăm printr-o platformă de comunicare dedicată lui şi declinată într-o serie de medii convenţionale şi proiecte speciale.
 
Lansarea cimentului Z100 este însoţită de o campanie de promovare în media, precum şi de o nouă aplicaţie specială pentru accesoriile smartphone. Ea poate fi descărcată direct de pe site-ul oficial al companiei: www.heidelbergcement.ro, de la secţiunea „Produse”. Acolo se pot accesa date şi fişe tehnice despre produsele celor 3 divizii ale grupului Carpatcement, care vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor într-un mod inovator, facil şi rapid.
 
Despre Grupul Carpatcement
 
Carpatcement Holding, parte a grupului german HeidelbergCement, este unul din liderii pieţei de ciment din România. HeidelbergCement Group este lider mondial pe piaţa de agregate şi un important jucător în domeniul cimentului, betonului şi altor activităţi conexe, ceea ce îl poziţionează printre cei mai mari producători de materiale de construcţii din lume. Compania are peste 52.000 de angajaţi în 2.500 de locaţii, în peste 40 de ţări.
 
Cu un total al investiţiilor de peste 450 milioane euro, HeidelbergCement este unul dintre cei mai importanţi investitori germani din România. În ţara noastră, Grupul este prezent în producţia de ciment, betoane şi agregate prin companiile CARPATCEMENT HOLDING, CARPAT BETON, respectiv CARPAT AGREGATE. Toate cele trei companii folosesc tehnologii inovative şi au ca obiectiv major promovarea unor standarde înalte de calitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: