Câine jupuit de viu şi lăsat să moară în Moreni. Este al doilea caz în două săptămâni

Câine jupuit de viu şi lăsat să moară în Moreni. Este al doilea caz în două săptămâni

FOTO Shutterstock

Localnicii din cartierul Schela Mare, din Moreni, au avut parte de scene de o cruzime fără margini. Un câine a fost jupuit de viu şi lăsat să moară. Pielea i-a fost smulsă de pe cap şi până la gât. Poliţiştii nu au identificat, deocamdată, persoana care a comis o asemenea crimă, dar au întocmit un dosar penal.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a schingiuit şi omorât un câine. O echipa de cercetare s-a deplasat la locul indicat, poliţiştii au descoperit un cadavru de câine ce prezenţa urme de violenţă în zona gâtului. În cauza, a fost întocmit un dosar penal pentru încălcarea preverilor Legii nr.205/2004 privind protecţia animalelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Cadavrul animalului a fost ridicat şi predat D.S.V.S.A Dâmboviţa în vederea stabilirii cauzei decesului.
 
„În prezent, se desfăşoară activităţi în vederea depistării persoanei bănuite şi pentru tragerea ei la răspundere penală”, mai arată IPJ Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: