Cezar Preda către Ţuţuianu: „Îmi spune că sunt paraşutat, dar el însuşi vine cu oameni paraşutaţi“

Cezar Preda către Ţuţuianu: „Îmi spune că sunt paraşutat, dar el însuşi vine cu oameni paraşutaţi“

Preda a răspuns îi transmite lui Ţuţuianu să nu îi mai folosească numele în strategia de campanie electorală

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, îi transmite preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, să nu îi mai folosească numele în strategia de campanie electorală, motiv pentru care i-a trimis o scrisoare.

"Pentru a calma starea de nelinişte şi de nerăbdare a domnului Adrian Ţuţuianu, fac precizarea că eu nu jignesc şi nu fac atacuri la persoană folosind vechi articole de presă, cum face domnul Ţuţuianu. Eu mă bat cu PSD doar în proiecte şi programe pentru oameni. De asemenea, în calitatea mea de preşedinte al Filialei PNL Dâmboviţa nu fac agenda şedinţelor de Consiliu Judeţean sau Municipal, nu eu stabilesc data la care se ţin aceste şedinţe. Consilierii PNL Dâmboviţa decid singuri cum votează. Nu există nicio persoană care să afirme că a vorbit cu mine sau că l-am influenţat în vreun fel în privinţa votului din cadrul şedinţelor de Consiliu Judeţean/Local. PNL este un partid responsabil iar eu, ca preşedinte al Filialei Dâmboviţa, respect şi susţin deciziile consilierilor. Nicio ameninţare nu ne poate determina să facem altceva decât spune legea! Nu este pentru prima dată când domnul Adrian Ţuţuianu, în mod deplasat, pune votul personal al consilierilor în seama altei persoane, din afara Consiliului, cu vădită intenţie de a influenţa decizia consilierilor şi de a schimba votul, astfel încât să îi fie dumnealui convenabil", transmite Cezar Preda.  
 
Preda a răspuns îi transmite lui Ţuţuianu să nu îi mai folosească numele în strategia de campanie electorală.
 
Atacurile repetate la adresa mea nu îl onorează pe domnul Ţuţuianu din mai multe motive: îmi spune că sunt “paraşutat”, dar el însuşi vine cu oameni “paraşutaţi” de la centru pe listele PSD Dâmboviţa pentru Parlamentul României. Îmi spune că nu cunosc judeţul Dâmboviţa dar eu, ca inginer metalurgic, mi-am adus aportul la dezvoltarea Combinatului Metalurgic din Târgovişte, în timp ce dumnealui, ca avocat, l-a pus la pământ. Ştiu mai bine decât domnul Ţuţuianu ce a însemnat industria metalurgică pentru acest judeţ. Prin urmare, îi solicit domnului Ţuţuianu să nu-mi mai folosească numele în strategia de campanie electorală! Ceea ce face dumnealui nu este o metodă nouă de campanie, este o veche tactică PSD bazată doar pe atacuri la persoană care, pe lângă faptul că nu mă intimidează absolut deloc, a ajuns să nu mai mire pe nimeni. Voi răspunde atacurilor mizerabile doar pentru ca opinia publică să cunoscă adevărul, nu de dragul unei polemici electorale cu PSD ", a mai spus Cezar Preda, preşedintele Filiala PNL Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările