Boriga: "Din piaţă vor dipărea samsarii, traficanţii şi toţi bişniţarii, urmând să rămână doar adevăraţii producători"

Boriga:

Comercianţii goniţi din centrul oraşului vor primi spaţii complet utilate, cu apă, curent şi parcare, în zona fostului târg săptămânal

Primarul Gabriel Boriga a declarat că zona Pieţei 1 Mai, unde până mai ieri funcţiona Piaţa "En gros" va deveni parcare modernă, cu spaţii verzi şi două benzi de circulaţie, între Bulevardul Independenţei şi strada Lt. Stancu Ion.

"Am început să eradicăm mizeria, debandada şi comerţul balcanic ce se desfăşura în zona spaţiilor en-gros din Piaţa 1 Mai. Vom scăpa odată pentru totdeauna de magherniţele şi de comerţul insalubru care se făcea de ani de zile, în zona de en-gros a Pieţei 1 Mai. Se va urbaniza toată acea zonă prin amenajarea a peste 200 de locuri de parcare moderne, la care vor avea acces toţi târgoviştenii şi dâmboviţenii care vin în piaţă să cumpere produse tradiţionale şi nu numai. Se vor crea 2 benzi de circulaţie care vor fluidiza traficul de pe Bulevardul Independenţei şi strada Lt. Stancu Ion. Tot ceea ce facem este pentru modernizarea oraşului, să scăpăm zona Pieţei 1 Mai de viesparul care era acolo", a declarat edilul Târgoviştei. 

 
Boriga a precizat că de aproape un an, comercianţii din Piaţa "En gros", ocupau abuziv locurile de parcare, dar şi spaţiile de depozitare.
 
"Din piaţă vor dipărea samsarii, traficanţii şi toţi bişniţarii urmând să rămână doar adevăraţii producători. Cine nu are certificat de producător nu va mai călca în piaţă pentru a comercializa produse. Mulţumesc executivului pentru implicarea totală în succesul acestei acţiuni care a născut pasiuni şi sentimente. De asemenea, mulţumesc Poliţiei Municipiului Târgovişte şi Inspectoratului pentru Jandarmi, domnului comandant Gavrilă, aceste două instituţii implicându-se direct în această acţiune. Nu mă va impresiona şi nu mă va intimida nimic, în a-mi duce la îndeplinire mandatul de primar, în a schimba faţa oraşului, în a aerisi Piaţa 1 Mai şi toate celelalte pieţe, în a moderniza şi europeniza comerţul din municipiu", a punctat edilul. 
 
Comercianţii goniţi din centrul oraşului vor primi spaţii complet utilate, cu apă, curent şi parcare, în zona fostului târg săptămânal. Primăria a amenajat 20 de astfel de spaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: