Bolid de lux, cu plăcuţe false, făcut praf de către un tânăr. Şoferul a fugit de la faţa locului, dar a fost găsit de poliţişti

Bolid de lux, cu plăcuţe false, făcut praf de către un tânăr. Şoferul a fugit de la faţa locului, dar a fost găsit de poliţişti

Un bolid de lux, marca Jaguar, a fost găsit răsturnat pe un câmp, din comuna dâmboviţeană Băleni. Un şofer care a observat maşina extrem de avariată a sunat la 112. Oamenii legii au stabilit că maşina avea plăcuţele de înmatriculare ale unui autoturism Dacia. După câteva ore de căutări, poliţiştii l-au găsit şi pe proprietarul real al maşinii.

Un şofer care se deplasa pe Drumul Judeţean 711, în dreptul localităţii Baleni, a observat un autoturism rasturat în afară părţii carosabile şi a sunat la 112. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţă locului, însă în maşină nu a fost găsit nimeni. 
 
După verificarea plăcuţelor de înmatriculare poliţia a aflat că acestea aparţîn unui autoturism Dacia, nicidecum maşinii pe care se află, adică un Jaguar. 
 
 
Accidentul s-a petercut chiar la intrarea în comună Baleni şi nimeni nu pare să fi văzut cum s-a petrecut. Se pare că în maşină se aflau mai multe persoane. 
 
Se iau in calcul mai multe ipoteze, inclusiv că maşină să fie furată sau neinmatriculată.  Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.
 
Şoferul a fost identificat, fiind vorba de un tânăr de 23 de ani, din Băleni.  Acesta s-a ales cu dosar penal pentru că a condus o maşină neînmatriculată, care avea montate numere false.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: