Biblioteca Judeteana „I. H. Radulescu” Dâmbovita recruteaza voluntari

Biblioteca Judeteana „I. H. Radulescu” Dâmbovita recruteaza voluntari

Cum să devii voluntar activ la bibliotecă

În perioada 01.10.2014-28.11.2014, Biblioteca Judeteana „I. H. Radulescu” Dâmbovita recruteaza voluntari dispusi sa lucreze într-un mediu creativ, dar în acelasi timp solicitant.

 
Voluntarii selectati vor avea sansa de a-si descoperi noi abilitati si competente în domeniile legate de cunoastere, informatie, comunicare. Cautam persoane responsabile, cu spirit de echipa, cu abilitati de comunicare, motivate si disponibile sa lucreze minimum 6 ore pe saptamâna.
 
"Ce oferim? Un mediu sigur si dotat corespunzator pentru confortul si eficienta voluntarului, dezvoltare personala si profesionala, apartenenta în cadrul unei echipe creative, certificate de voluntariat!  În vederea selectiei se va completa o fisa de înscriere care se poate descarca de pe site-ul Bibliotecii sau se poate ridica de la sediul Bibliotecii judetene, Sala Multimedia, etaj I. Aceasta se va depune la sediul Bibliotecii, Sala Multimedia, etaj I (de luni pâna vineri între orele 11-16). Selectia va avea loc la Sediul Bibliotecii (Târgoviste, str. Stelea, nr. 2., Sala de conferinte) în data de 05.12.2014 orele 1100", se arată într-un comunicat al instituţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările