Bazinul olimpic din cadrul Complexului de Nataţie din Târgovişte va fi inchis 12 zile pentru cărăţenie

Bazinul olimpic din cadrul Complexului de Nataţie din Târgovişte va fi inchis 12 zile pentru cărăţenie

Bazinul olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natatie Târgovişte va fi inchis în perioada 14-26 aprilie. Măsura a fost luat conform legii în vigoare, care prevede curăţarea corespunzătoare şi dezinfecţia întregii suprafeţe a bazinului.

 
„În acord cu legislaţia în domeniu, Ordinul ministrului sănătăţii nr. 994/2018 pentru modificarea şi completarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii nr. 119/2014, pentru a putea permite curăţarea corespunzătoare şi dezinfecţia întregii suprafeţe a bazinului, este necesară golirea completă a acestuia, o dată pe an. Abonaţii vor beneficia de o prelungire a perioadei de valabilitate a cardurilor”, se arată într-un informare a Complexului Turistic de Natatie Târgovişte.
 
Complexul de Nataţie şi Turism al municipiului Târgovişte a început în anul 2012. Este un proiect care este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 şi are o valoare de 88 milioane lei, din care 50% contribuţie financiară nerambursabilă, 50% reprezintă contribuţie proprie a municipiului. 
 
Complexul se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, are un bazin acoperit, de 50 de metri lungime şi 25 de metri lăţime şi doi metri înălţime, cu vestiare, cu duşuri, saună, tribune. Alături de acest bazin sunt două terenuri de minifotbal cu suprafaţă sintetică, iluminate pe timp de noapte, un teren de baschet, trei terenuri de tenis, două locuri de joacă pentru copii, un aqualand şi 225 de locuri de parcare. Licitaţia pentru executarea lucrării a fost câştigată de Delta ACM 93 şi Berndorf Metall. 
 
Tarifele practicate:
 
Zona Stranduri exterioare
Luni – Vineri:
Adulti: 30 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 15 lei
Sambata, Duminica:
Adulti: 35 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 17,50 lei
 
Zona Bazin acoperit
Luni – Vineri:
Adulti: 25 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 12,50 lei
Sambata, Duminica:
Adulti: 30 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 15 lei
 
Acces teren tenis
Pe timp de zi: 30 lei/ora
Pe timp de noapte: 40 lei/ora
 
Acces teren minifotbal
Pe timp de zi: 100 lei/ora
Pe timp de noapte: 120 lei/ora
 
Acces teren baschet
Pe timp de zi: 17 lei/ora
Pe timp de noapte: 40 lei/ora

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: