Bătălie cu 4 milioane € pe masă. Cupa României la handbal feminin se va desfăşura la Târgovişte

Bătălie cu 4 milioane € pe masă. Cupa României la handbal feminin se va desfăşura la Târgovişte

Hotelierii au mărit preţurile în această săptămână la Târgovişte, acolo unde se desfăşoară Cupa României

Cupa României la handbal feminin este, probabil, cel mai aşteptat moment din acest sezon pentru fanii acestei discipline. Distribuţiile, orgoliile, interesul şi miza fac din această întrecere evenimentul numărul unu din handbal pe plan intern, cel puţin până când va începe play-off-ul.

 
Competiţia se va desfăşura pe durata a cinci zile, la Târgovişte, cu 14 echipe la start, în sistem KO. Pe lângă cele două formaţii din Liga Naţională, în Cupa României s-au înscris şi două echipe din Divizia A, Mureşul Tg. Mureş şi Ştiinţa Bucureşti, echipe de care, probabil, se va auzi mai des pe viitor.
 
HCM Baia Mare şi Corona Braşov sunt principalele favorite la câştigarea trofeului, însă la câştigarea Cupei României râvneşte la fel de mult şi o a treia formaţie, CSM Bucureşti. Sorţii au decis însă ca toate cele trei formaţii să se afle pe aceeaşi parte de tablou, astfel că duminică - 27 aprilie vom avea cu siguranţă o finalistă surpriză, ce se va alege probabil între Dunărea Brăila, HCM Roman, Cetate Deva, SCM Craiova şi "U" Jolidon Cluj.
 
Programul meciurilor de miercuri - 23 aprilie
 
14:00 "U" Jolidon Cluj - Neptun Constanţa
16:00 Mureşul Tg. Mureş - CSM Ploieşti
16:00 CSM Bucureşti - Corona Braşov
18:00 HCM Roman - Dunărea Brăila
18:00 CSU Ştiinţa Bucureşti - CSM Cetate Deva
20:00 HCM Baia Mare - HCM Rm. Vâlcea
 
La start vor fi prezente 14 echipe, două din liga secundă (Ştiinţa Bucureşti şi Mureşul Tg. Mureş). HCM Baia Mare, Corona Braşov şi CSM Bucureşti sunt pe aceeaşi parte de tablou.
 
Cele trei formaţii vor avea în sezonul următor, în total, bugete de peste 4 milioane de euro.
 
CSM Bucureşti îşi va premia jucătoarele cu câte 2.000 de euro dacă vor câştiga Cupa României. Pentru o victorie cu Corona Braşov, fiecare handbalistă va primi câte 500 de euro.
 
Hotelierii au mărit preţurile în această săptămână la Târgovişte, acolo unde se desfăşoară Cupa României

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: