Baronul puilor, Florin Popescu se retrage din cursa pentru europarlamentare şi demisionează din PMP

Baronul puilor, Florin Popescu se retrage din cursa pentru europarlamentare şi demisionează din PMP

Florin Popescu se retrage din cursa pentru europarlamentare şi demisionează din PMP

Acuzat de fapte de corupţie de către DNA, după ce ar fi cerut 70 de tone de pui de la o firmă din Dâmboviţa, pentru campania electorală din 2012, Florin Popescu a anunţat că se retrage din cursa pentru europarlamentare şi demisionează din PMP.

„Având în vedere suspiciunile legate de persoana mea, am decis să îmi suspend activitatea în cadrul PMP până la clarificarea situaţiei apărute. Totodată, pentru a nu prejudicia imaginea partidului în campania electorală, am decis să mă retrag şi de pe lista de candidaţi ai PMP la alegerile europarlamentare.
 
Aşa cum am procedat şi în alte situaţii similare, mă pun şi de această dată, fără niciun fel de rezerve, la dispoziţia Justiţiei şi am încredere că Justiţia va analiza obiectiv şi imparţial faptele de care sunt acuzat.
 
Fiind vorba despre fapte care s-au petrecut în urmă cu doi ani, consider că nu este necesară, în ceea ce mă priveşte, cererea de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat semnat de Florin Popescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: