Bărbatul care şi-a violat băiatul născut din incestul cu propria soră, arestat preventiv pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa de judecată a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile împotriva bărbatul de 34 de ani acuzat că şi-a violat băieţul de doar 8 ani, născut din relaţia pe care a avut-o cu propria soră.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a bărbatului din Bărneşti, bănuit de comiterea infracţiunii de viol, faptă săvârşită în anul 2014. 

Apropiaţii familiei sunt în stare de şoc. „Ne-am minunat, ne-am mirat, vă daţi seama. A fost un şoc şi s-a aflat târziu, nu ştiu de ce. Au ţinut toţi ai familiei. S-a ştiut, dar s-a tăcut să nu se întindă problema. O asemenea problemă şochează, e vorba de incest”, spune un vecin al familiei, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit Poliţiei, în perioada ianuarie-iunie 2014, „prin constrângere şi profitând de imposbilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat un băit minor, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el”.

Mai mult, oamenii legii au stabilit că băiatul ar fi copilul său, născut în urma raporturilor sexuale pe care suspectul le-a întreţinut cu sora sa. 

„Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea şi supravegherea procurorului de caz.

„De asemenea, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au descins la locuinţa acestuia. În urma percheziţiei domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite