VIDEO Bărbat împuşcat mortal la o partidă de vânătoare. Victima e fiul unui primar din Dâmboviţa. Declaraţia unui martor

VIDEO Bărbat împuşcat mortal la o partidă de vânătoare. Victima e fiul unui primar din Dâmboviţa. Declaraţia unui martor

Laurenţiu Dincă, primarul din comuna dâmboviţeană Ludeşti, alături de fiul său, Victor

Un bărbat a fost împuşcat mortal în piept la o partidă de vânătoare, au anunţat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa. Victima este fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti.


UPDATE Victima este Victor Dincă, fiul primarului comunei Ludeşti, Laurenţiu Dincă. Bărbatul urma să-şi boteze fiica, după Sărbătorile de Iarnă.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, incidentul s-a întâmplat pe raza comunei Ludeşti. Victima a fost împuşcată accidental în piept de către un paznic de vânătoare, în timpul unei partide de vânătoare.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări în cazul unui bărbat, de 31 de ani (foto dreapta), din Ludeşti, care a fost împuşcat mortal, accidental, în timpul unei partide de vânătoare, autorizată pentru specia mistreţ, pe fondul de vânătoare din localitatea Ludeşti, de către paznicul de vânătoare, în vârstă de 41 de ani, din localitate. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au declarat că exista o autorizaţie emisă pentru împuşcarea de mistreţi, pe raza comunei Ludeşti. La partida de vânătoare au participat 6 persoane.
.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: