Bărbat din Crângaşi, spulberat de un BMW. Se ducea să îşi caute de muncă. Avea la el declaraţia pe proprie răspundere

Bărbat din Crângaşi, spulberat de un BMW. Se ducea să îşi caute de muncă. Avea la el declaraţia pe proprie răspundere

Un bărbat din Dâmboviţa care îşi căuta un trai mai bun, în vremuri de criză, în Capitală, a fost accidentat mortal de şoferUL unui BMW. Deocamdată nu s-a stabilit exact cum s-a întâmplat accidentul, însă oamenii legii au deschis o anchetă.

 
Accidentul a avut loc pe DN 71, în dreptul localităţii Crângaşi, din Dâmboviţa. Din primele date, se pare că un pieton, un bărbat de 33 de ani, a fost acroşat şi accidentat mortal de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani. 
 
Victima, care staţiona pe partea carosabilă, stătea la ocazie şi ar fi vrut să ajungă în Bucureşti, unde găsim un loc de muncă. Bărbatul avea la el declaraţia în care trecuse traseul pe care urma să se deplaseze, însă, din păcate, n-a mai ajuns.
 
 
Şoferul BMW-uui nu era băut, potrivit oamenilor legii. „Mi-a sărit în faţă. Mergea pe mijlocul drumului un om. Am încercat să evit. N-avea vestă. Se deplasa cu o viteză foarte mică fix pe mijlocul drumului.”
 
Poliţiştii din Dâmboviţa efectuează cercetări acum, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.
 
A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: