Bani sau legume. Asta cerea un inspector de la ANAF Dâmboviţa, prins în flagrant luând mită

Bani sau legume. Asta cerea un inspector de la ANAF Dâmboviţa, prins în flagrant luând mită

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă

Un inspector din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Dâmboviţa a fost prins, marţi, în flagrant de procurorii DNA Ploieşti, în timp ce lua mită de la reprezentatul unei societăţi. Potrivit DNA, este vorba de Radu Gheorghe, inspector superior în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

 
Procurorii DNA Ploieşti l-au prins în flagrant, marţi după-amiază, pe bărbat care lucrează ca inspector în cadrul Administraţiei Finanţelor Publice a judeţului Dâmboviţa, în timp ce primea mită suma de 2.000 de lei de la o femeie, administrator al unei societăţi comerciale.
 
"Inculpatul Radu Gheorghe, în calitate de inspector superior în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa, a pretins de la administratorul unei întreprinderi individuale (denunţător în cauză), suma de 2.500 lei, din care a primit cu acea ocazie o primă tranşă de 500 lei, în sensul favorizării sale în legătură cu o inspecţie fiscală efectuată la întreprinderea respectivă. În acelaşi context, la data de 18 septembrie 2015, inculpatul a pretins de la aceeaşi persoană produse agricole (diverse legume estimate la valoarea de 84 lei) pe care le-a primit trei zile mai târziu", se arată într-un comunicat al DNA.
 
Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă. 
 
Inspectorul a fost condus la sediul DNA Ploieşti pentru audieri. El va fi prezentat la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările