BAC 2014 DÂMBOVIŢA S-a lăsat cu patru eliminări la proba obligatorie a profilului Istorie şi Matematică

BAC 2014 DÂMBOVIŢA S-a lăsat cu patru eliminări la proba obligatorie a profilului Istorie şi Matematică

Candidaţii eliminaţi nu vor mai putea susţine examenul de bacalaureat timp de două sesiuni de examen

Patru candidaţi din Dâmboviţa la proba scrisă de miercuri a bacalaureatului au fost eliminaţi din examen, fiind surprinşi în timp ce încercau să fraudeze folosindu-se de copiuţe sau de telefon cu dispozitiv de ascultare.

 
Cei patru au fost surprinşi în timp ce încercau să fraudeze atât prin metode clasice, cât şi cu ajutorul tehnicii moderne. Astfel, unul dintre elevi, din Târgovişte, a încercat să copieze, la Istorie, folosindu-se de copiuţe, 2 elevi din Titu au făcut schimb de ciorne, la Matematică, iar un altul din Găeşti, tot la Matematică a fost prins având asupra lui un telefon cu dispozitiv de ascultare. 
 
Candidaţii eliminaţi nu vor mai putea susţine examenul de bacalaureat timp de două sesiuni de examen.
 
La proba de miercuri, cea la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematică, au fost prezenţi 3535 de candidaţi, in timp ce alţi 158 au absentat.
 
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa au anunţat că la examenul de Bacalaureat 2014 s-au înscris cu 456 mai puţin faţă de 2013. Dintre aceştia, 3.180 sunt din promoţia curentă, iar 876, din anii trecuţi. Aceştia au susţinut luni, 30 iunie, în scris, proba de Limba Română, iar miercuri, 2 iulie, urmează examenul scris la proba obligatorie: Istorie sau Matematică.
 
Ultima probă din cadrul primei sesiuni e examenului de Bacalaureat 2014 este cea scrisă la alegere a profilului şi a specializării, şi va avea loc pe 4 iulie. 
 
Primele rezultate la sesiunea din vară de la BAC 2014 vor fi afişate până pe 7 iulie la ora 12:00, în aceeaşi zi fiind programată şi depunerea contestaţiilor, între orele 12:00 şi 16:00. Rezolvarea contestaţiilor la Bacalaureat 2014 se va face între 8 şi 10 iulie iar afişarea rezultatelor finale pentru BAC 2014 este programată pentru 11 iulie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: