Atleţii de la CS Târgovişte, de trei ori pe podium la Campionatul Naţional pentru tineret

Atleţii de la CS Târgovişte, de trei ori pe podium la Campionatul Naţional pentru tineret

Atleţii Clubului Sportiv Târgovişte au încheiat în forţă finala Campionatului Naţional pentru tineret – ediţia 2019, găzduită de stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti. Aceştia au reuşit să urce de trei ori pe podium, după ce au tras din greu în probele de 5.000 metri, şi respectiv, 10.000 metri.

 
Astfel, Diana Ivăncescu (antrenor Desdemona Banu Ionescu) a încheiat sezonul de pistă, obţinând două medalii de bronz. Prima şi-a adjudecat-o la 5 000 metri, după ce acele ceasului s-au oprit la 17:39.67, iar a doua la 10 000 metri, cu un timp de 39:51.87.
 
De asemenea, a treia medalie de bronz pentru clubul nostru a fost obţinută de Ionuţ Stancu (antrenor Nicolae Guţoiu), la 10 000 metri. Sportivul aflat în dublă, CS/CSŞ Târgovişte, a urcat pe ultima treaptă a podiumului, cu un timp de 33:50.67.
 
Cele trei clasări pe podium a bucurat din plin staff-ul tehnic al secţiei de atletism din cadrul clubului nostru.
 
“Suntem mulţumiţi că am încheiat sezonul de pistă pe podium. Pe această cale mulţumim staff-ului de la  Clubul Sportiv Târgovişte pentru suport şi încurajări. Încă o dată am demonstrat că suntem într-adevăr o familie unită. De asemenea, mulţumim domnului Ciprian Prisăcaru, director la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, domnului doctor Lucian Cheţan şi tuturor celor care ne-au urmărit parcursul competiţional. Pentru noi va urma o scurtă vacanţă pentru odihnă şi relaxare, iar apoi , începând cu jumătatea lunii iulie vom relua pregătirile pentru Campionatul Naţional de cros, unde ne dorim calificarea la Campionatul Balcanic de cros, cu echipa României”, declarat Desdemona Banu Ionescu, potrivit cstargoviste.ro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: