„Arched Cabins“, casa care costă 1.300 de dolari şi e foarte rezistentă la intemperii

„Arched Cabins“, casa care costă 1.300 de dolari şi e foarte rezistentă la intemperii

FOTO:interestingengineering.com

Dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe, dar nu aveţi un buget consistent, o căsuţă dezvoltată de o firmă din Texas, SUA, poate fi soluţia ideală. Modelul standard de 19 metri pătraţi costă doar 1.300 de dolari.

Cabanele „Arched” (arcuite) au un design modern, iar interiorul poate fi decorat după preferinţe.  
 
Dezvoltatorul se mândreşte cu faptul că a proiectat o structură eficientă, rentabilă, durabilă, atractivă şi uşor de construit, cu multiple utilizări. Cabenele arcuite pot fi folosite pentru ateliere, adăposturi pentru animale, case de vacanţă, cabane de vânătoare şi multe altele, potrivit interestingengineering.com.
 

FOTO:interestingengineering.com
 
Afacerea este dezvoltată de o familie din Cypress Texas. Cabana cu arcadă construieşte rapid, într-un interval de 3 până la 14 zile, în funcţie de mărime. 
 
Cabanele se pot livra, deocamdată doar în SUA şi vin însoţite de un manual de construcţie. Dezvoltatorul are de gând să livreze însă în toată lumea. Designul acestor căsuţe este patentat de dezvoltator. 
 
Casele sunt realizate din oţel zincat prefabricat, lemn arcuit, plăci de beton fundaţie şi izolaţie. În ceea ce priveşte dimensiunile, există mai multe opţiuni disponibile, de la 2,4 metri  înălţime  şi 9,8 metri înălţime. Prima dimensiune este ideală pentru persoanele singure, în timp cea mai mare oferă suficient spaţiu pentru  o familie.
 
Preturile variaza de la 1.300 la 20.000 de dolari, în funcţie de dimensiuni. 
 
FOTO:interestingengineering.com
 
 
 
 
citeste totul despre: