Antrenorul român al poliţiştilor din Dubai, Nino Barbu, face furori în K1, cu un sportiv "greu" FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moustafa al Taslao şi Nino Barbu. FOTO: N.B.
Moustafa al Taslao şi Nino Barbu. FOTO: N.B.

Nino Barbu, antrenorul poliţiştilor din Dubai, a devenit un trainer de succes în Emirate. De ceva timp oferă lecţii de antrenament şi nutriţie persoanelor care vor să arate bine, dar şi sportivilor. Mustafa al Taslao, din Dubai, a devenit campion în Emirate la K1 după ce s-a antrenat intens cu Nino în ultimele două luni.

Înainte de toate, Nino şi Mustafa sunt prieteni buni. „Ne ştim de vreo 5 ani, înainte ca el să devină atlet, sportiv. A contat foarte mult faptul că noi ne ştiam, pentru că ştiam ce mentalitate are şi cu ce determinare se antrenează, precum şi felul de a aborda fiecare antrenament. Dacă ştii să îi atingi anumite puncte sensibile îl poţi transofrma într-o bestie în ring. De asemenea, are şi un comportament agresiv, ceea ce este bine pentru că îşi poate domina adversarul atunci când este nevoie”, spune Nino Barbu.

Antrenamentele pe care Nino le-a pus în practică pentru a-l face pe Mustafa un adevărat luptător au scos untul din el. În două luni, sportivul din Emirate a scăpat de excesul de grăsime şi a devenit un adevărat atlet.

„În ultimul meci mi-a povestit că a fost nevoie să încaseze câţiva pumni ca să se trezească, să se automotiveze şi să declanşeze atacul împotriva adversarului, iar în momentul în care s-a decis să dea drumul la pumni nu a avut nevoie de mai mult de 30 de secunde şi a apărut knock-out-ul. În primele două reprize doar a încasat, a fost o strategie de luat în seamă dar e cu dus şi întors pentru că în momentul în care va găsi un oponent mai puternic există riscul ca acele lovituri să îl afecteze şi să nu mai poată fi în stare să declanşeze atacul”, povesteşte românul. 

Mustafa al Taslao, din Dubai are 115 kg şi 1,93 înălţime şi spune că nu vrea să se oprească aici. Următoarea lui ţintă este gala din luna februarie, în urma căreia ar putea accede în UFC, acolo unde rege este irlandezul Conor McGregor.  

Galerie FOTOCum l-a transformat Nino Barbu pe un sportiv de K1, din Emirate, într-o bestie în ring

„Povestea continuă, urmează să aibă încă o gală piramidală în februarie, iar visul nostru e să terminăm în UFC, cea mai mare competiţie de arte marţiale din lume, acolo se luptă şi McGregor. Am folosit cu el un antrenament mai army, dar foarte interesant, pentru că nu îmi place să repet acelaşi antrenament de mai multe ori. Şi pentru mine a fost o provocare, ceva nou, dar mă bucur că am reuşit să facem o treabă frumoasă. Îmi place întotdeauna să cred că atleţii pe care îi pregătesc nu doar că evoluează, ci şi impresionează. Ăsta a fost unul dintre obiectivele mele. În ciuda faptului că este un tip masiv, el a devenit mult mai agil, mai rezistent şi a şocat asistenţa cu mişcările sale. ”, explică Nino Barbu. 

nino babru antrenor k1

Nino a mai pregătit un poliţist din Dubai care a doborât un record mondial la freestyle cu ATV-ul. Abdulla AL Hattawi (36 de ani) a mers pe două roţi, cu ATV-ul, 60 de kilometri. De asemenea, a mai lucrat cu doi jucători de la echipa de fotbal antrenată de Cosmin Olăroiu - Al-Ahli. 

Acum lucrează la un video-book despre fitness şi nutriţie, ce va conţine 4 ore de lecţii aplicate.

Nicolae „Nino“ Barbu (33 de ani) a fost căpitanul echipei naţionale de rugby în 7 a României şi chiar a fost declarat în 2012 cel mai bun jucător de rugby în 7 din ţara noastră. Nino a început să practice acest sport la Steaua Bucureşti, după care s-a transferat la Dinamo, unde a continuat până la vârsta de 18 ani.

De asemenea, Nino este specialist în nutriţie şi model, îşi doreşte să devină actor şi face doctoratul în sport.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Un român l-a pregătit fizic pe bărbatul care a doborât recordul de mers cu ATV-ul pe două roţi în Dubai

Antrenorul poliţiştilor din Dubai, Nino Barbu, luptă pentru trofeul Arnold Classic: „Particip pentru a câştiga, nu mă duc să fac doar act de prezenţă” 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite