Amenzi de zeci de mii de lei, date de poliţişti, pentru semnalizarea necorespunzătoare a DN 61 şi DN 71

Amenzi de zeci de mii de lei, date de poliţişti, pentru semnalizarea necorespunzătoare a DN 61 şi DN 71

Poliţiştii din Dâmboviţa au aplicat amenzi de zeci de mii de lei pentru semnalizarea necorespunzătoare a DN 61 şi DN 71

Poliţiştii din Dâmboviţa au aplicat amenzi de peste 20.000 de lei pentru marcaje necorespunzătoare pe mai multe drumuri, printre care DN 61 şi DN 71, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

"La data de 27 decembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de verificare a modului în care este asigurată starea de viabilitate a drumurilor publice din judeţ şi a celui în care sunt respectate prevederile legale pe linie de sistematizare rutieră. În urma neregulilor din teren, poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale administratorului drumurilor naţionale din judeţ pentru nerealizarea ori nemenţinerea în stare corespunzătoare a marcajelor rutiere, deficienţele fiind descoperite pe drumul naţional 61- Găeşti, pe drumul naţional 71- Pucioasa şi pe drumul naţional 71- Fieni", precizează IPJ Dâmboviţa.
 
Totodată, o altă amendă a fost aplicată administratorului drumurilor judeţene ca urmare a neasigurării viabilităţii părţii carosabile, respectiv a drumului judeţean 701 la podul ce traversează râul Argeş.
 
De asemenea, o altă sancţiune contravenţională a fost aplicată unităţii administrativ teritoriale pentru nesemnalizarea corespunzătoare a trecerii la nivel cu calea ferată pe drumul judeţean 701-Titu.
 
"Două societăţi comerciale care executau lucrări în zona drumului public, nesemnalizate conform standardelor în vigoare, au fost sancţionate contravenţional. Valoarea tuturor amenzilor se ridică la 21.315 lei", se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: