Ambulanţieri din Dâmboviţa, cercetaţi de procurori. Ar fi omorât, prin neglijenţă, un pacient cu COVID-19

Ambulanţieri din Dâmboviţa, cercetaţi de procurori. Ar fi omorât, prin neglijenţă, un pacient cu COVID-19

Mai mulţi ambulanţieri de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa sunt vizaţi de o anchetă amplă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte. Procurorii au suspiciuni potrivit cărorara, cei care ar fi trebuit să salveze pacienţi, prin fiecare intervenţie, au grăbit moartea unui pacient cu Sars-cov-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii spun că mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă nu şi-ar fi îndeplinit atribuţiile de serviciu, fapt ce a dus la moartea unui pacient cu Sars-Cov-2.
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a transmis, printr-un comunicat de presă, că miercuri a fost înregistrat un dosar care are ca obiect comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu.
 
Managerul unităţii declara, într-un articol realizat de Adevărul, că serviciul pe care îl conduce este dotat cu tot ce trebuie împotriva COVID.
 
 
Sunt indicii că aceştia nu ar fi contactat virusul la locul de muncă. Tot personalul a fost testat, iar patru persoane, care au intrat în contact cu cei pozitivi, au fost izolate la domiciliu până la primirea rezultatelor.
  
CITEŞTE ŞI:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările