ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Peste 1.700 de dâmboviţeni şi-au făcut cărţi noi de identitate în ziua de alegeri

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Peste 1.700 de dâmboviţeni şi-au făcut cărţi noi de identitate în ziua de alegeri

Cele mai multe solicitări au fost înregistrate în cea de-a doua parte a zilei alegerilor, la Târgovişte

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Peste 1.700 de dâmboviţeni şi-au ridicat cărţi noi de identitate de alegerile prezidenţiale 2014. Cele mai multe solicitări au fost înregistrate în cea de-a doua parte a zilei alegerilor, la Târgovişte. Este vorba de 149 de cărţi de identitate care au fost eliberate între orele 12.00-21.00.

Pe locul al doilea s-a aflat oraşul Găeşti, unde au fost 123 de cereri. Solicitări numeroase s-au mai înregistrat şi la Titu, în dimineaţa alegerilor, respectiv 106 cărţi noi de identitate.
 
 
La Serviciul Comunitar de Evidenţă a Persoanei Răcari, au fost eliberate de alegeri 82 de documente, iar la Moreni, 54.
 
În total, la sfârşitul săptămânii trecute, au fost înregistrate 1.711 solicitări, potrivit Direcţiei Publice de Evidenţă a Persoanei Dâmboviţa.
 
La cel de-al doilea tur de scrutin, serviciile comunitare vor avea, din nou, program de lucru cu publicul, la sfârşit de săptămână, în vederea eliberării cărţilor de identitate pentru alegătorii interesaţi. Este vorba de o hotărâre guvernamentală transmisă deja în teritoriu, la direcţiile judeţene de evidenţă a persoanei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările