Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi-a dat acordul pentru construcţia a 20 de unităţi locative în zona fostei unităţi militare de la gară din Târgovişte

Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi-a dat acordul pentru construcţia a 20 de unităţi locative în zona fostei unităţi militare de la gară din Târgovişte

Conducerea CJ Dâmboviţa a avut, vineri, întâlniri cu o delegaţie a Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) Bucureşti, atât la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cât şi pe terenul fostei unităţi militare de la gara Târgovişte, unde a avut loc predarea amplasamentului în vederea construirii a 20 unităţi locative (dintr-un total de 120).

De asemenea, au fost prezenţi şi alţi factori responsabili pentru realizarea acestui demers, respectiv proiectantul şi executantul obiectivului, dar şi dirigintele de şantier.
 
„Evenimentul marchează debutul primei etape a unui proiect finanţat atât de la bugetul de stat – în cadrul programului „Construirea de locuinţe de serviciu”, în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 719/2016, implementat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin intermediul ANL, cât şi din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Dâmboviţa”, precizează CJ Dâmboviţa într-un comunicat de presă. 
 
Investiţia ce urmează a fi realizată în municipiul Târgovişte are valoarea totală de aproape 5milioane de lei, din care 3,7 milioane de lei reprezintă valoarea finanţată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, iar suma de 1.3 milioane de lei lei reprezintă contribuţia din bugetul local. 
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: