Adrian Rădulescu: Documentul de proprietate pe care îl are Ioana Băsescu la Nana nu poate fi anulat

Adrian Rădulescu: Documentul de proprietate pe care îl are Ioana Băsescu la Nana nu poate fi anulat

Documentul de proprietate pe care îl are Ioana Băsescu la Nana nu poate fi anulat

Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că, în cazul terenului de la Nana, documentul de proprietate pe care îl are Ioana Băsescu este "perfect legal" şi nu poate fi anulat.

 
"Cum e posibil să spui că anulezi nişte titluri care nu mai există?! În momentul când primeşti un titlu de proprietate şi ai făcut vânzarea terenului, titlul respectiv se anulează. Devine nul şi următorul document valabil este contractul de vânzare-cumpărare cu intabularea terenului. Deci, la ora asta, dacă vorbim de succesiunea terenurilor, cum au fost ele acolo, au avut titluri de proprietate, le-au vândut unei firme care a vândut mai departe. Ultimul document valabil este cel pe care îl are acum Ioana Băsescu şi care nu poate fi anulat pentru că a fost perfect legal", a spus Adrian Rădulescu.
 
Acesta s-a referit şi la comisia parlamentară de anchetă pentru terenurile din comuna Nana.
 
"Comisia se pronunţă înaintea justiţiei, că acolo s-au făcut ilegalităţi. Comisia de anchetă nu poate să constate dacă au fost sau nu ilegalităţi. Poate să spună că au fost nereguli. Dar când discutăm că printre neregulile constate acolo faptul că în lege scrie că de regulă terenul se retrocedează pe vechea proprietate, deci este de regulă, deci: este posibil sau nu este posibil. Mai departe, aceste terenuri care au fost retrocedate nu au fost retrocedate pe aceleaşi terenuri pentru că în urma retrocedării în localitatea respectivă, localitatea a mai cerut terenuri de la Agenţia Domeniilor Statului care se aflau pe domeniul localităţii", a mai spus Adrian Rădulescu, preşedintele organizaţiei Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: