Adrian Năstase ar vrea şi el la Penitenciarul de VIP-uri de la Găeşti

Adrian Năstase ar vrea şi el la Penitenciarul de VIP-uri de la Găeşti

Surse judiciare îi dau speranţe de mai bine fostului politician, afirmând că sunt şanse mari ca acesta să primească regim deschis de executare a condamnării şi să fie mutat la Penitenciarul Găeşti

“Cazat” într-o celulă a Penitenciarului Jilava (n.r. - pe care a mai ocupat-o şi în trecut), încă din ianuarie, ca urmare a condamnării în “Dosarul Zambaccian”, fostul premier Adrian Năstase pare să fie liniştit în spatele gratiilor, fiind ferit de ochii curioşilor şi ai celor care i-ar putea face rău.

 
Cum are destul timp liber, fostul politician pregăteşte o nouă lucrare ştiinţifică, pe care o va prezenta şi comisiei de eliberări condiţionate atunci când se va îndeplini termenul ca el să iasă din puşcărie. Până la eliberare însă, fostul parlamentar mai are ceva de tras.
 
Năstase le va cere judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti să-i contopească pedeapsa de patru ani de închisoare din “Dosarul Zambaccian” cu cea de 2 ani de carceră primită în “Dosarul Trofeul Calităţii”.
 
Surse judiciare îi dau speranţe de mai bine fostului politician, afirmând că sunt şanse mari ca acesta să primească regim deschis de executare a condamnării şi să fie mutat la Penitenciarul Găeşti, din judeţul Dâmboviţa, unde va fi departe de ochii presei.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: