Adrian Ţuţuianu (PSD) şi Mihai Volintiru (PNL), despre continuarea la guvernare în formula „USL”

Adrian Ţuţuianu (PSD) şi Mihai Volintiru (PNL), despre continuarea la guvernare în formula „USL”

Atât Ţuţuianu cât şi Volintiru sunt pentru continuarea formulei USL

Uniunea Social Liberală  din Dâmboviţa a fost pe marginea prăpastiei încă de la începuturile sale. Liderii principalelor partide, PSD şi PNL, au fost mereu în conflict şi se pare că nici acum nu s-a schimbat prea mult situaţia. Cu toate acestea, atât Ţuţuianu cât şi Volintiru sunt pentru continuarea formulei USL.

 
„Dragoste cu sila nu se poate”
 
Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa s-a declarat pentru continuarea USL, însă, spune el, „liberalii caută motiv cu orice preţ să iasă de la guvernare”.
 
„Nu depinde doar de PSD sau de aliaţii din PC sau UDMR, ci de PNL. Tonul imperativ, ultimativ al PNL este inacceptabil.  Este de dorit să continuăm, dar se pare că liberalii caută motiv cu orice preţ să iasă de la guvernare. Este posibil că Antonescu  să candideze din partea dreptei româneşti şi nu din partea USL, ori dreapta presupune o alianţă cu Băsescu”, a declarat pentru „Adevărul”, preşedintele PSD Dâmboviţa.
Acesta a mai spus că liberalii fac acum greşeala pe care social-democraţii au făcut-o în 2009.
 
„Nu e suficient să ne dorim noi. În principiu sunt de acord cu continuarea USL, dar trebuie să ne dorim cu toţii. Liberalii fac acum o greşeală pe care am făcut-o şi noi în 2009. Mircea Geaonă a considerat că poate guverna singur, dar nu s-a putut”, a adăugat Ţuţuianu.
 
La rândul său, preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, a declarat că liberalii nu încearcă să iasă de la guvernare şi că este de acord în continuare cu formula USL.
 
„Da, sunt de acord. Nu stau să intru în polemică cu colegul din PSD. Nu s-a pus problema să ieşim de la guvernare. Niciun copreşedinte nu  a anunţat că ar fi altfel.  Sunt nişte termene, date în calendar, e o evoluţie firească. Una pete alta, noi suntem în continuare adepţii formulei de guvernare USL”, a declarat Volintiru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: