Achiziţii noi la CSM Târgovişte, campioana României la volei feminin

Achiziţii noi la CSM Târgovişte, campioana României la volei feminin

Campioana la volei feminin, CSM Târgovişte, a realizat noi achiziţii pentru bătălia internă. Se va baza în noul sezon pe serviciile a patru sportive: Darya Boris, Darja Eržen, Petruţa Orlandea şi Adriana Matei.

Darya Boris
 
Campioana României şi-a asigurat serviciile extremei de 19 ani, care vine din Belarus. Darya Boris a mai evoluat pentru două cluburi înainte de a ajunge la #Targoviste. În sezonul 2018 -2019 a jucat pentru RGUOR Minsk, iar în stagiunea precedentă a fost legitimată la echipa Minchanka Minsk.
 
May be an image of 1 person and text that says 'errea BELARUS 12'
 
Darja Eržen
 
Darja Eržen este componentă a primei reprezentative de volei feminin a Sloveniei.
 
May be an image of 1 person, playing volleyball and indoor
 
Voleibalista în vârstă de 24 de ani are o bogată experienţă competiţională, evoluând la echipe precum 🇩🇪 SC Potsdam (Germania), 🇬🇷 PAOK Thessaloniki (Grecia), 🇭🇺 Vasas Óbuda (Ungaria), 🇸🇮 Formis, Nova KBM Branik şi OK Zgornja Gorenjska (toate din Slovenia).
 
Petruţa Orlandea
 
 
Petruţa Orlandea are 22 de ani, evoluează centru şi a fost selecţionată deja la mai multe acţiuni ale lotului  naţional de volei feminin. Înainte de a semna cu CSM Targoviste, voleibalista a evoluat pentru CS Medigidia, tot în Divizia A1
 
Adriana Matei
 
 
Adriana Matei are 23 de ani şi evoluează pe postul de extremă.
 
Venită de la CS Medgidia după două stagiuni petrecute la Dinamo, Adriana Matei este un nume cu rezonanţă în voleiul pe plajă, acolo unde a obţinut rezultate remarcabile: titluri naţionale şi medalii la întreceri internaţionale de calibru, plus selecţii nenumărate la lotul naţional.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările