UPDATE Două şoferiţe s-au ciocnit pe  DN 1A, la Butimanu, rezultând 12 răniţi. Plan Roşu de intervenţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident butimanu

12 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, joi, pe DN 1 A, în dreptul localităţii dâmboviţene Butimanu. În accident a fost implicat cu microbuz cu persoane şi un autoturism, fiind activat Planul Roşu de intervenţie.

„Din primele informaţii, sunt implicate un microbuz şi autoturism, cu posibile victime multiple. Pentru optimizarea acţiunilor de răspuns a fost activat Planul Roşu de intervenţie la nivelul judeţului Dâmboviţa", precizează IPJ Dâmboviţa.

Circulaţia este blocată, în acest moment. Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Pentru optimizarea acţiunilor de răspuns a fost activat Planul Roşu de intervenţie la nivelul judeţului Dâmboviţa.

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente dintre care una rămasă blocată în microbuz. Au fost alocate pentru gestionarea evenimentului 9 ambulante SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti - Ilfov. De la SAJ Dâmboviţa au fost alocate 7 ambulanţe”, a precizat ISU Dâmboviţa. 

Se pare că de vină ar fi şoferul autoturismului - un Opel Insigna, care ar fi efectuat o depăşire riscantă şi a intrat în coliziune cu o dubiţă - Mercedes Vito. La volanul ambelor maşini se aflau două femei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Microbuz de transport, cu elevi, implicat într-un accident, lângă Târgovişte. Doi morţi şi nouă răniţi VIDEO

VIDEO Accident spectaculos. Şofer cocoţat cu maşina pe o clădire, în Târgovişte

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite