VIDEO Accident provocat de psihoterapeutul Cristian Andrei în judeţul Dâmboviţa. Trei maşini au fost implicate într-un carambol cauzat de neatenţia medicului

VIDEO Accident provocat de psihoterapeutul Cristian Andrei în judeţul Dâmboviţa. Trei maşini au fost implicate într-un carambol cauzat de neatenţia medicului

Maşina psihologului Cristian Andrei, imediat după accident FOTO George Enache

Psihoterapeutul Cristian Andrei a fost implicat într-un carambol în dimineaţa zilei de miercuri, 12 aprilie, produs în oraşul dâmboviţean Răcari.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

UPDATE "Am văzut o doamnă care era nehotărâtă"

Psihoterapeutul a declarat la ieşirea din sediul Poliţiei din Răcari, unde a fost audiat, că şoferul din faţa sa a frânat prea din scurt. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui pieton indecis, spune acesta.

"Am văzut o doamnă care era nehotărâtă dacă să traverseze sau nu şi atunci prima persoană care a vrut să îmi pună frână şi o evite, a făcut-o foarte din scurt. S-a întâmplat că am intrat unii în alţii. Nu m-am speriat de aşa ceva, dar îmi pare rău că mi-am stricat ziua", a declarat doctorul în faţa Poliţiei din Răcari.


FOTO George Enache

Potrivit Poliţiei, accidentul a fost cauzat de nepăstrarea distanţei în timpul mersului. Din imaginile surprinse cu o cameră a primăriei locale, se poate observa cum şoferul unei Dacii Logan încetineşte în zona unei treceri de pietoni, pe care se pregătea să traverseze o localnică.

La scurt timp, maşina este lovită violent din spate de un autoturism marca Citroen. După alte câteva secunde, în cadru apare o a treia maşină implicată în accident, din care a coborât ulterior medicul Cristian Andrei.

Accidentul a avut loc chiar în faţa Primăriei Răcari. Cel mai probabil, medicul nu a observat cele două maşini oprite la trecerea pentru pietoni, şi a intrat în spatele lor. Medicul nu a suferit răni şi acum este la sediul Poliţiei pentru audieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările