Accident de muncă la Şcoala Coresi. Un muncitor a  căzut de o schelă

Accident de muncă la Şcoala Coresi. Un muncitor a  căzut de o schelă

Muncitorul a ajuns în stare gravă la spitalul din Târgovişte

Un bărbat în vârstă de 53 de ani care lucra la reabilitarea Şcolii Coresi din Târgovişte, a ajuns la spital cu răni grave, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de o schelă. Acesta a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani din Viforâta, în timp ce efectua lucrări de renovare la incinta unei şcoli din Târgovişte, s-a dezechilibrat şi a căzut. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. S-a întocmit şi un dosar penal urmând a se propune soluţie legală prin parchet”, a declarat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
 
Inspectorii ITM s-au deplasat şi ei la Şcoala Coresi pentru a stabili ce s-a întâmplat exact şi dacă bărbatul lucra cu forme legale la reabilitarea untiăţii.
 
Şcoala Coresi se află în plin proces de reabilitare. Suma totală alocată acestui proiect este de 11.790.225,15 lei şi are ca obiective reabilitarea, modernizarea şi extinderea clădirii existente a şcolii, reabilitarea, modernizarea şi extinderea clădirii sălii de sport existente, reabilitarea terenului de sport, precum şi dotarea scolii, sălii de sport şi a terenului de sport cu echipamente didactice, mobilier şi echipamente IT necesare procesului de învăţământ.
 
Lucrările au început în vara lui 2011 şi se vor finaliza în acest an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările