FOTO Director economic al SC LDP Dâmboviţa, scăpat ca prin minune după ce a fost lovit de o drezină a CFR

FOTO Director economic al SC LDP Dâmboviţa, scăpat ca prin minune după ce a fost lovit de o drezină a CFR

Potrivit ISU Dâmboviţa, şoferul nu s-a asigurat şi a fost lovit din spate de drezină CFR. Conducătorul auto se pare că nu este accidentat, dar va fi supus unor analize medicale

Directorul economic al SC LDP Dâmboviţa, societate aflată în subordinea CJ Dâmboviţa, a scăpat ca prin minune după ce a fost lovit în plin de o drezină a CFR. Viorel Tache a ignorat Crucea Sf. Andrei, a depăşit o maşină saţionată şi a fost lovit în plin. Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferată unde, în urmă cu câţiva ani, a avut loc tragicul accident cu nuntaşi, din Valea Lungă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Era o maşină Sandero oprită în faţa lui la trecere, iar el a dat înapoi şi a trecut pe lângă dânsul. În momentul acela l-am lovit noi. Nu aveam cum să nu ne vadă. E inconştienţă asta. Trebuia să aştepte, nu avea cum să nu ne vadă. A scăpat cu viaţă şi a avut mare noroc dacă ne uităm la cum arată maşina", ne-a spus Nicolae Militaru, unul dintre muncitorii de pe drezină. 
Directorul economic, Viorel Tache, venea dinpre Moreni şi ducea la muncă, la Târgovişte, fiind cu maşina firmei. Autoturismul a fost făcut praf, însă el a scăpat ca prin minune, doar cu o lovitură uşoară la cap. 

„M-au anunţat pe mine de la secţie şi am venit aici repede. Era în timpul serviciului. Nu am idee unde se ducea. E director economic la LDP. A avut zile, nu a păţit nimic.  Este maşina firmei", ne-a spus Călin Simion, şef serviciu mecanizare la LDP Dâmboviţa.
 
Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferată unde, în urmă cu câţiva ani, a avut loc tragicul accident cu nuntaşi, din Valea Lungă. Acesta a fost cel mai grav accident feroviar din istoria României. 
 
Un autocar a fost lovit de un tren personal pe ruta Târgovişte-Ploieşti, în dreptul trecerii de cale ferată din comuna Gura Ocniţei. Trecerea era fără barieră, dar semnalizată. Bilanţul accidentului este tragic: 11 persoane decedate, 25 rănite, din care 12 sunt în stare gravă. 
  
Maşina implicată în accident era prima dintr-o coloană, care se întorcea de la o nuntă. 
  
Accidentul s-a produs la oră 4:45 din cauza şoferului care nu a respectat semnul de circulaţie ce anunţa trecerea trenului. 
  
Şoferul autocarului a murit în accident. Nu se ştie exact de ce acesta nu a oprit la trecerea de cale ferată, avnd în vedere că cei din autocar spun că au încercat să-l atenţioneze că vine trenul. Autocarul, care transporta peste 30 de persoane, a fost lovit, în zona de mijloc şi a fost târât de tren aproape 300 de metri.  
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările