FOTO Director economic al SC LDP Dâmboviţa, scăpat ca prin minune după ce a fost lovit de o drezină a CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul economic al SC LDP Dâmboviţa, societate aflată în subordinea CJ Dâmboviţa, a scăpat ca prin minune după ce a fost lovit în plin de o drezină a CFR. Viorel Tache a ignorat Crucea Sf. Andrei, a depăşit o maşină saţionată şi a fost lovit în plin. Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferată unde, în urmă cu câţiva ani, a avut loc tragicul accident cu nuntaşi, din Valea Lungă.

„Era o maşină Sandero oprită în faţa lui la trecere, iar el a dat înapoi şi a trecut pe lângă dânsul. În momentul acela l-am lovit noi. Nu aveam cum să nu ne vadă. E inconştienţă asta. Trebuia să aştepte, nu avea cum să nu ne vadă. A scăpat cu viaţă şi a avut mare noroc dacă ne uităm la cum arată maşina", ne-a spus Nicolae Militaru, unul dintre muncitorii de pe drezină. 

Directorul economic, Viorel Tache, venea dinpre Moreni şi ducea la muncă, la Târgovişte, fiind cu maşina firmei. Autoturismul a fost făcut praf, însă el a scăpat ca prin minune, doar cu o lovitură uşoară la cap. 

image

„M-au anunţat pe mine de la secţie şi am venit aici repede. Era în timpul serviciului. Nu am idee unde se ducea. E director economic la LDP. A avut zile, nu a păţit nimic.  Este maşina firmei", ne-a spus Călin Simion, şef serviciu mecanizare la LDP Dâmboviţa.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferată unde, în urmă cu câţiva ani, a avut loc tragicul accident cu nuntaşi, din Valea Lungă. Acesta a fost cel mai grav accident feroviar din istoria României. 

Un autocar a fost lovit de un tren personal pe ruta Târgovişte-Ploieşti, în dreptul trecerii de cale ferată din comuna Gura Ocniţei. Trecerea era fără barieră, dar semnalizată. Bilanţul accidentului este tragic: 11 persoane decedate, 25 rănite, din care 12 sunt în stare gravă. 

  

Maşina implicată în accident era prima dintr-o coloană, care se întorcea de la o nuntă. 

  

Accidentul s-a produs la oră 4:45 din cauza şoferului care nu a respectat semnul de circulaţie ce anunţa trecerea trenului. 

  

Şoferul autocarului a murit în accident. Nu se ştie exact de ce acesta nu a oprit la trecerea de cale ferată, avnd în vedere că cei din autocar spun că au încercat să-l atenţioneze că vine trenul. Autocarul, care transporta peste 30 de persoane, a fost lovit, în zona de mijloc şi a fost târât de tren aproape 300 de metri.  

image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite