A plouat cu amenzi în urma unei acţiuni de amploare a poliţiştilor din Dâmboviţa

A plouat cu amenzi în urma unei acţiuni de amploare a poliţiştilor din Dâmboviţa

Poliţiştii din Dâmboviţa au organizat o acţiune de amploare, în ultimele 24 de ore. Peste 30 de infracţiuni au fost constatate, aproximativ 300 de amenzi aplicate, 19 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare reţinute.

 
„246 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost angrenaţi în activităţile pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au organizat 7 acţiuni punctuale şi au intervenit la 26 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Totodată, poliţiştii au constatat 32 de infracţiuni, dintre care 16 contra persoanei, 8 contra patrimoniului, 2 de natură economico-financiară şi 4 contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Patru persoane au fost surprinse în flagrant delict.
 
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 298 de amenzi, au confiscat bunuri în cuantum de 1.247 de lei şi au reţinut 19 permise de conducere.
 
De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: