A început a cincea ediţie a Taberei Meseriaşilor din Ţara lui Andrei, în care, elevi din Dâmboviţa şi Argeş, vor afla secretele mecanicilor şi electricienilor

A început a cincea ediţie a Taberei Meseriaşilor din Ţara lui Andrei, în care, elevi din Dâmboviţa şi Argeş, vor afla secretele mecanicilor şi electricienilor

La sfârşitul lunii iulie a început a cincea ediţie a Taberei Meseriaşilor, pe parcursul căreia, 240 de elevi din 26 de şcoli profesionale din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, vor învaţă meserie de la specialişti care excelează în domeniile selectate: mecanică, electronică şi automatizări.

Elevii vor participa şi la ateliere de dezvoltare personală, prin care îşi vor dezvoltă abilităţile de comunicare, lucru în echipa, spirit antreprenorial şi încredere în sine.
 
În Tabăra Meseriaşilor din acest an, elevii şcolilor profesionale vor simula un program de lucru real în cadrul unor ateliere practice şi vor lucra alături de profesori şi mentori, astfel:
 
Seria mecanicilor: 28 iulie – 11 august şi 19 – 25 august. Elevii vor lucra alături de preşedintele Federaţiei Române de Drift, Gabriel Onofrei.
 
Seria electricienilor: 26 – 31 august. Elevii vor lucra alături de iniţiatorii proiectului EFdeN, Claudiu Butacu şi Mihai Toader-Paşti; 
 
Dintre cei 240 de elevi participanţi, 40 cei mai implicaţi şi cu o evoluţie deosebită în cadrul Taberei vor primi burse de studiu în valoare de 500 de lei, pe parcursul anului şcolar 2019-2020. 
 
În acelaşi timp, cele mai bune proiecte propuse de profesorii participanţi în Tabăra Meseriaşilor 2019 vor primi finanţare pentru implementare, în valoare totală de 40.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: