Găeşti: Şase persoane, evacuate din locuinţa lor din cauza unei faţade a unui siloz, care riscă să se prăbuşească peste ea

Găeşti: Şase persoane, evacuate din locuinţa lor din cauza unei faţade a unui siloz, care riscă să se prăbuşească peste ea

Foto: News.ro

Şase persoane au fost evacuate din locuinţa lor, din oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa , duminică, după ce au observat că o ramă metalică de mari dimensiuni fixată pe faţada unui siloz vechi a devenit instabilă, iar geamuri din ea se prăbuşesc, relatează News.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform oficialilor ISU Dâmboviţa, pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost chemaţi pentru eliminarea unor componente de construcţie instabile pe strada Vasile Lupu din acest oraş. 
 
„Din primele informaţii, elemente metalice din componenţa construcţiei (siloz) prezintă pericol de prăbuşire. Având în vedere că în vecinătate există o casă de locuit, persoanele care locuiesc în aceasta au fost evacuate”, comunică ISU Dâmboviţa. 
 
Reprezentanţii instituţiei au afirmat pentru News.ro că şase persoane au fost evacuate. 
 
Pompierii au stabilizat grilajul metalic, care are o înălţime de crica 40 de metri, şi au spart unele dintre gemurile care riscau să se prăbuşească. 
 
Totodată, oficialii ISU au discutat cu proprietarul silozului pentru ca acesta să consolideze construcţia, dar şi cu autorităţile locale pentru a pune la dispoziţia persoanelor evacuate asistenţa socială, dacă va fi necesar. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările