Încep lucrările la Dâmboviţa Mall, primul centru comercial modern din Târgovişte. Ce va însemna investiţia de 50 de milioane de euro pentru fosta Cetate

Încep lucrările la Dâmboviţa Mall, primul centru comercial modern din Târgovişte. Ce va însemna investiţia de 50 de milioane de euro pentru fosta Cetate

Autorităţile locale anunţă începerea lucrărilor la „Dâmboviţa Mall”, complexul comercial care va fi consturit pe amplasamentul fostei unităţi militare de la Gară şi a cărui valoare se ridică la 50 de milioane de euro.

 
Dâmboviţa Mall se va desfăşura pe o suprafaţă de 33 000 mp şi va cuprinde peste 150 de magazine şi o varietate de spaţii destinate petrecerii timpului liber.
 
Constructorul anunţă că vor fi realizate 6 săli de cinema, 1.500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp, restaurante, zonă de recreere, de practicare a sportului şi locuri de joacă pentru copii. 
 
Noua investiţie va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcţie şi peste 1.100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paleta foarte largă de profesii.
 
În paralel, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a finalizat reţeaua de canalizare şi continuă execuţia drumului de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I şi stradă Petru Cercel. 
 
 
Tot în zona, Primăria Târgovişte va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finanţare pe fonduri europene) şi vor fi realizate locuinţe ANL.
 
Lucrările vor începe, cel mai probabil săptămâna viitoare. Construcotul declarat câştigător este Prime Kapital.
 
În noiembrie 2017, Prime Kapital a câştigat licitaţia publică, pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial, pe o suprafaţă de 7 hectare de teren, parte a fostei unităţi militare din zona gării.
 
Prime Kapital este un dezvoltator, investitor şi operator imobiliar important, activ în Europa Centrală şi de Est este o prezenţă amplă pe piaţa din România şi este integrat pe verticală. 
 
Echipa numără peste 200 de specialişti în domeniul imobiliar, ce îmbină competenţe multi-disciplinare şi acoperă întregul lanţ valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziţia, designul şi construcţia proiectelor până la închirierea, vânzarea şi administrarea proprietăţilor. 
 
Aceştia au realizat peste 30 de proiecte imobiliare în ultimii 10 ani, în România şi în Europa Centrală şi de Est ce au dus la dezvoltarea durabilă a comunităţilor şi a economiilor locale respective. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: