5 obiceiuri ale oamenilor de succes. Cum ne ajută banala întrebare „De ce“

5 obiceiuri ale oamenilor de succes. Cum ne ajută banala întrebare „De ce“

FOTO betterdailyhabits.com

Succesul se traduce diferit pentru fiecare persoană în parte. Unii măsoară succesul în titluri, bani, statut social / financiar sau pur şi simplu în lucrurile mărunte pe care le fac zi de zi. Specialiştii ne spun că, pentru a afla care ne este drumul în viaţă, trebuie să aflăm mai întâi ce ne face fericiţi şi să muncim pentru a ne atinge ţelul.

Potrivit unui studiu realizat de psihologii de la Duke University, citat de entrepreneur.com, rutina ne oferă un sentiment de împlinire şi de normalitate. De aceea, pentru mulţi, schimbarea este un inconvenient. De obicei, implică o necunoscută, dar acceptarea schimbării şi extinderea orizonturilor noastre este modul în care ne dezvoltăm ca profesionişti şi indivizi.
 
1. Ţineţi întâlnirile în acelaşi loc, dacă este posibil
 
Tiffany Pham, fondator şi CEO al Mogul, a declarat pentru entrepreneur.com că o modalitate de a maximiza timpul este de a programa întâlniri în acelaşi loc. În acest fel nu veţi pierde timpul plecând de la un loc la altul şi puteţi petrece ceva timp concentrându-vă asupra a ceea ce trebuie să discutaţi sau să planificaţi.
 
2. Organizaţi-vă!
 
Ordinea în gânduri, ordinea de pe birou sau din viaţa personală ne ajută să ne îndreptăm cu paşi repezi către succes. Dacă vi se pare greu să vă organizaţi întregul birou, de exemplu, psihologii ne îndeamnă să începem cu lucrurile mai mărunte în primă fază. De exemplu, putem începe cu organizarea unui singur sertar al biroului în loc de tot biroul.
 
3. Rămâneţi conectat
 
Când începem o afacere, de exemplu, suntem responsabili de tot ce se întâmplă în firma respectivă: de la telefoane şi e-mail-uri, la facturi şi noi căi de dezvoltare. Abia atunci când societatea se dezvoltă într-o direcţie corectă, putem delega unele dintre aceste responsabilităţi altor angajaţi.
 
4. Învăţaţi ceva nou în fiecare zi
 
Tinerii cred că învăţarea se opreşte imediat după ce iau diploma de Bacalaureat sau de Licenţă, însă pe măsură ce îmbătrânesc îşi dau seama că în viaţa învăţarea nu se opreşte niciodată. Astfel, dacă vreţi să aveţi succes, trebuie să înmagazinaţi cât mai multă informaţie din domenii diverse.
 
5. Puneţi întrebările corecte
 
Oamenii de succes (îşi) pun constant întrebări. Asta vă ajută să găsiţi rezolvarea problemelor de care vă loviţi mult mai uşor. "De ce" este întotdeauna cea mai dificilă întrebare, dar răspunsul vă va bucura la fel de des.
 
citeste totul despre: