4 unităţi de învăţământ din Dâmboviţa sunt "Şcoli Europene"

4 unităţi de învăţământ din Dâmboviţa sunt

,,Şcoala Coresi Târgovişte este instituţia cu cel mai mare punctaj din judeţul Dâmboviţa

,,Şcoala Coresi Târgovişte este instituţia cu cel mai mare punctaj din judeţul Dâmboviţa. Unitatea de învăţământ s-a clasat pe locul 7, cu 184 de puncte din 200 posibile, fiind urmată de Liceul Tehnologic Petrol Moreni, situat pe locul 9, cu 180 de puncte.

 
Certificatul de ,,Şcoală Europeană” a fost obţinut şi de Şcoala ,,Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, care s-a clasat pe locul 40, cu 165 de puncte. De asemenea, certificatul a fost obţinut şi de Liceul Teoretic ,,I.C. Vissarion” Titu, situat pe locul 54, cu 156 de puncte’’, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, profesor Mihaela Anton.
 
Certificatul „Şcoală Europeană” este valabil pentru o perioadă de trei ani, după care instituţia de învăţământ trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obţinut.
 
Anul trecut, judeţul nostru a avut două licee care au obţinut certificatul de „Şcoală Europeană”. Este vorba de Liceul Tehnologic Voineşti, clasat pe locul 48, cu 135 de puncte, urmat de Liceul Teoretic ,,Ion Luca Caragiale” Moreni, situat pe locul 58, cu 128 de puncte – a mai precizat sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările