Poliţiştii din Dâmboviţa au fost chemaţi la 34 de intervenţii prin 112, în doar 24 de ore

Poliţiştii din Dâmboviţa au fost chemaţi la 34 de intervenţii prin 112, în doar 24 de ore

Miercuri, 2 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au intervenit la 34 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

 
De asemenea, poliţiştii au aplicat 505 sancţiuni contravenţionale, au constatat 26 de infracţiuni, iar pentru neregulile descoperite în trafic au reţinut 31 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
 
„La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat, la nivelul judeţului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 34 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. În urma activităţilor din teren, au fost constatate 26 de infracţiuni, dintre care 15 contra persoanei şi 3 contra patrimoniului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Totodată, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 505 sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în cuantum de 1.000 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările