2000 euro pe lună să tranşezi carnea în Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştenii cu experienţă la tranşat carnea au şansa de a ocupa unul dintre cele 15 posturi de ciontolitor şi măcelar oferite de o firmă din Suedia.

Locurile de muncă sunt oferite prin reţeaua Eures din cadrul Asociaţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, iar salariul oferit este de 5000-6000 coroane suedeze pe săptămână, adică 500-600 euro. Pentru a fi siguri că primesc un răspuns sigur fără a merge până în Suedia, cei ce doresc să ocupe unul din posturile disponibile trebuie să se filmeze 5-10 minute în timp ce tranşează carnea şi să trimită fişierul video la adresa de mail cv.tfg@live.se împreună cu CV-ul şi scrisoarea de intenţie redactate în limba engleză. Aceştia se pot filma chiar şi cu telefonul mobil. “O singură persoană şi-a depus CV-ul la sediul nostru, restul au trimis direct pe adresa de mail a angajatorului. Mulţi dintre târgovişteni au spus, însă, că nu îi lasă patronii de aici să filmeze în măcelarie în timp ce lucrează”, spune Valentina Soare, consilier Eures.
Pentru ca târgoviştenii să ocupe unul dintre posturile libere care le-ar putea aduce în buzunar între 2000 şi 2400 euro pe lună, trebuie să aibă experienţă de un an de zile pentru măcelar şi trei ani pentru ciontolitor, dar şi să cunoască limba engleză. Aplicanţii nu trebuie să aibă probleme în a primi instrucţiuni privind munca, trebuie să fie profesionişti şi dedicaţi muncii. Se lucrează şase ore pe zi în linia de producţie şi două ore alte activităţi cum ar fi întreţinerea cuţitelor. Oferta este valabilă până la sfârşitul lunii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite