150 de locuri de muncă vacante, pentru muncă sezonieră, în Spania

150 de locuri de muncă vacante, pentru muncă sezonieră, în Spania

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră pentru lucrul în câmp şi 5,96 euro brut/oră pentru lucrul în fabrică.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin AJOFM Dâmboviţa compartiment EURES, oferă 150 de locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră, respectiv, cules fructe, curăţat pomi, aranjarea fructelor în caserole şi lăzi – în fabrică (regiunea Lérida).

 
Sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu/fără experienţă la ambalat fructe. Contractul se derulează în perioada aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. 
 
Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră pentru lucrul în câmp şi 5,96 euro brut/oră pentru lucrul în fabrică. Cheltuielile pentru cazare şi utilităţi se reţin din salariu lunar în proporţie 10%, iar transportul dus – întors Spania nu este inclus.
 
Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”  şi CV la compartimentul EURES - consilier EURES - Valentina Soare din cadrul AJOFM Dâmboviţa, strada T. Vladimirescu, nr. 1A, et. III, camera 309, tel 0732.100.377 până la data de 31 martie 2018. 
 
Locaţia şi data selecţiei vor fi comunicate la o dată ulterioară.
citeste totul despre: