100.000 de măşti, donate de Clubul Rotary pentru 28 de unităţi şcolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Club Rotary Târgovişte a donat 100.000 de măşti de protecţie pentru 28 de unităţi şcolare din judeţ, Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte şi Universitatea Valahia Târgovişte.

Donaţia a fost sprijinită financiar de un sponsor bucureştean şi vine ca urmare a solicitărilor de sprijin din zona învăţământului dâmboviţean.

„Prin amabilitatea unui sponsor important, Amma Print, am reuşit achiziţionăm 100.000 de măşti care au ajuns la 28 de unităţi şcolare, la Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte şi la Universitatea Valahia Târgovişte. Conform ordinului de ministru, şcolile au obligativitatea  de a  asigura măşti, de aceea ne-am gândit că ajutorul nostru este necesar în această zonă. Apreciem curajul şi demnitatea de care dau dovadă profesorii, dar şi managerii unităţilor şcolare din judeţ”, se arată într-un comunicat de presă al Club Rotary.

Club Rotary Târgovişte este partener şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa. 

„Sprijinim financiar cei 8 formatori care ajută cadrele pentru a  se perfecţiona în ceea ce priveşte pedagogia online. Sunt 800 de profesori din judeţ care au cerut sprijin în contextul învăţământului online.” a declarat avocatul Ciprian Iacob,  preşedintele Clubului şi Asociaţiei Rotary Târgovişte”, mai precizeaă sursa citată. 

Măştile au ajuns, deja, la unităţile şcolare care au solicitat sprijin. Este vorba despre şcoli din Târgovişte, Găeşti, Fieni, Aninoasa, Răzvad, Măneşti, Gura Ocniţei, Nucet, Morteni, Odobeşti, Dragomireşti, Buciumeni, Valea Lungă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite