Zece percheziţii au loc acum la locuinţele unor suspecţi de furturi şi tâlhării

Zece percheziţii au loc
acum la locuinţele unor suspecţi de furturi şi tâlhării

Poliţiştii au efectuat zece percheziţii în această dimineaţă.                      Foto: Sandrinio Neagu

Mai mulţi indivizi suspectaţi de comiterea unor furturi şi tâlhării au fost aduşi în această dimineaţă la sediul Poliţiei din Rădăuţi pentru a fi audiaţi. Acţiunea este în plină derulare, iar o parte dintre suspecţi vor fi reţinuţi şi duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Acţiune în forţă în această dimineaţă în mai multe localităţi ale judeţului Suceava.

Oamenii legii efectuează zece percheziţii în localităţile Arbore, Horodnic de Sus, Marginea şi oraşul Solca.

Poliţiştii îi caută pe indivizii care, în noaptea de duminică spre luni, au atacat doi bătrâni în casa acestora din Volovăţ, i-au legat, bătut şi jefuit, reuşind să le fure peste 1.500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, sunt vizaţi zece suspecţi, acuzaţi atât de tâlhăria de la Volovăţ, cât şi de mai multe furturi din locuinţe.

Acţiunea este coordonată de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Suceava, iar audierile au loc la sediul Poliţiei Rădăuţi, urmând ca ancheta să fie preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările