Violator încuiat într-un bar de femeia pe care a încercat s-o abuzeze. Individul a mai făcut închisoare după ce a violat de două ori o bătrână

Violator încuiat într-un bar de femeia pe care a încercat s-o abuzeze. Individul a mai făcut închisoare după ce a violat de două ori o bătrână

Un violator a fost încuiat într-un bar de o femeie pe care a încercat să o abuzeze sexual. FOTO Adevărul

Vasile Mîndrilă, de 40 de ani, din oraşul Gura Humorului, un recidivist care a mai făcut închisoare pentru viol şi distrugere, a pătruns pe un geam într-un bar din localitatea de domiciliu şi a încercat să o violeze pe barmaniţă. Femeia a reuşit să scape, încuindu-l pe argesor în interiorul localului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe inculpatul Va­sile Mîndrilă, zis „Gagarin”, de 40 de ani, din oraşul Gura Humorului, sub aspectul săvârşirii infrac­ţiunilor de tentativă de viol şi furt calificat.

Anchetatorii au stabilit că în seara zilei de 14 septembrie 2016, inculpatul Vasile Mîndrilă, recidivist, a pătruns pe un geam în interiorul unui bar din Gura Humorului şi a încercat să întreţină, prin constrângere, un raport sexual cu partea vătămată G.L. Aceasta a reuşit să fugă, încuindu-l pe agresor în incinta barului. Ulterior, inculpatul a furat două telefoane mobile şi a părăsit barul pe geamul pe care intrase.

În trecut, Mîndrilă a mai făcut închisoare după ce a violat de două ori o bătrână din Gura Humorului. Individul a fost eliberat din penitenciar în primăvara anului 2008. Văzându-se în libertate, Vasile Mîndrilă a mers la femeia care l-a reclamat la poliţie că a violat-o. Acesta nu a reuşit însă să pătrundă în locuinţa bătrânei, însă chiar şi aşa a fost arestat pentru co­miterea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „distrugere” şi „ame­ninţare”.

În primăvara anului 2013, Vasile Mîndrilă a fost din nou închis pentru că a incendiat de nu mai puţin de trei Cantonul Silvic Bogdăneasa, precum şi o maşină.

Dosarul a fost trimis spre so­lu­ţionare Judecătoriei Gura Humo­ru­lui. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Co­dului de procedură penală, fina­lizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Alte ştiri pe această temă:

Sentinţă finală în cazul studentei de la Drept violate după ce a vrut o fantezie în trei. Violatorul condamnat cu suspendare, complicii cu executare

Pedeapsă uluitoare în cazul tânărului care a violat o fetiţă de 12 ani, în timp ce era cercetat în stare de libertate după ce a batjocorit o femeie de 40 de ani

Între opt şi nouă ani de închisoare pentru violatorii fetei din Rusăneşti. Soldatul de la Deveselu a primit opt ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările