VIDEO Transportor blindat militar descoperit într-un sat ucrainean la infractorii care operează la graniţa cu România

VIDEO
Transportor blindat militar descoperit într-un sat ucrainean la infractorii care operează la graniţa
cu România

FOTO: tva.ua

Un tânăr a fost bătut crunt săptămâna trecută într-un sat ucrainean de la graniţa cu judeţul Suceava, pentru că le-a cerut traficanţilor să nu se mai tragă cu mitraliera prin localitate. Poliţiştii care au anchetat cazul au descoperit în sat un adevărat arsenal. Autorităţile au rămas stupefiate când au văzut că indivizii respectivi se deplasau cu un transportor blindat militar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost bătut de mai mulţi indivizi îmbrăcaţi în uniforme militare. Conflictul a avut loc în satul Şepit (Şipotele Sucevei), care se află la doar 10 kilometri distanţă de judeţul Suceava. Publicaţia Obiectiv de Suceava informează că tânărul i-a înfuriat pe bătăuşi când le-a spus să nu mai folosească mitralierele în sat.

 Băiatul a fost scos din mâinile agresorilor de săteni şi a depus plângere la poliţie, reclamând, între altele, că traficanţii se plimbă prin localitate cu o şenilată blindată care se foloseşte în armată. Şenilata a fost confiscată, iar autorităţile ucrainene au transmis un comunicat de presă în care arată că bătăuşii îmbrăcaţi în haine militare nu au nicio legătură cu forţele armate ale Ucrainei.

În seara conflictului, sătenii din Şepit au oprit o maşină la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 30 de ani, ce transporta muniţie. Acest fapt a fost confirmat în timpul inspecţiei asupra SUV-ului. Poliţia a găsit 348 de gloanţe de calibru 9 mm, 170 de gloanţe de calibru 7,62 mm, două pistoale mitralieră, două grenade, un pistol de marcă neindentificată fără număr, o rachetă de semnalizare şi o siguranţă de la o grenadă de mână pe care infractorul le-a stocat şi transportat fără permisiune. De asemenea, ofiţerii au confiscat şi maşina de teren în care infractorul a transportat ilegal muniţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: