VIDEO Reacţia stupefiantă a tânărului îmbrâncit de trei pesedişti după ce l-a huiduit pe Liviu Dragnea. Cu cine va vota suceveanul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Petrenciuc în timp ce este îmbrâncit de trei pesedişti. FOTO: Oana Şlemco
Ştefan Petrenciuc în timp ce este îmbrâncit de trei pesedişti. FOTO: Oana Şlemco

Ştefan Petrenciuc, tânărul în vârstă de 28 de ani din Zvoriştea, filmat când a fost îmbrâncit în timpul mitingului electoral organizat de PSD, în judeţul Suceava, pentru că l-a huiduit pe Liviu Dragnea, a avut o reacţie greu de înţeles. Tânărul a scris pe contul său de socializare că va vota PSD la alegerile europarlamentare, de pe 26 mai.

Ştefan Petrenciuc, un tânăr de 28 de ani din comuna suceveană Zvoriştea, a participat la mitingul electoral organizat de PSD, pe 18 aprilie, în comuna Dumbrăveni. La eveniment a luat parte şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

La un moment dat, Ştefan Petrenciuc l-a huiduit pe Liviu Dragnea în timpul discursului ţinut de liderul PSD, moment în care a fost atacat de mai mulţi participanţi, între care şi primarul comunei sucevene Moara, Eduard Dziminschi. 

Tânărul a fost îmbrâncit şi i s-a cerut să părăsească sala. Ştefan a publicat o înregistrare pe contul său de Facebook în care a surprins cu propriul telefon mobil momentul atacului.

În imagini se aud vocile celor care l-au îmbrâncit, spunând: „De ce faci gălăgie? Ieşi afară! Hai, ieşi afară!” .

Pe 22 aprilie, Petrenciuc a declarat pentru „Adevărul” că îi va da în judecată pe atacatorii săi. Tânărul era speriat din cauza celor întâmplate şi spunea că este nevoit să ia calmante.

Două zile mai târziu, Ştefan Petrenciuc a scris pe contul său de socializare că la alegerile pe de 26 mai va vota PSD.

„Domnilor nu sunt eu cel care a avut de comentat la discursul domnului Dragnea. Vreau sa fiu lăsat în pace şi să nu fiu subiect de discuţie pentru campania electorală! Chiar şi pe data de 26 Mai voi vota PSD!”, a transmis Ştefan Petrenciuc.

mesajul lui stefan petrenciuc
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite